El nou president del Rotary Club, Ramon Vilaseca, vol fer l'entitat més visible


  • Comparteix:

Ramon Vilaseca, a l'esquerra, acompanyat pel president sortint del Rotary Club, Jesús Ruiz

Ramon Vilaseca, a l'esquerra, acompanyat pel president sortint del Rotary Club, Jesús Ruiz

El nou president del Rotary Club, Ramon Vilaseca, té com a objectiu fer l'entitat més visible perquè els santcugatencs coneguin més la seva tasca. Ho ha dit aquest dimecres al Claustre del Monestir, on s'ha inaugurat l'exposició 'Descobrint Rotary', que recull els 25 anys de feina de l'entitat i que es pot veure fins al 13 de setembre.

Ramon Vilaseca va prendre el relleu al capdavant de la presidència de l'associació a Jesús Ruiz, que ha exercit aquesta tasca durant l'últim any. La presidència d'aquesta entitat canvia anualment.

Vilaseca ha posat en valor la tasca feta pel seu predecessor, a qui ha felicitat per l'organització dels actes de commemoració de 25è aniversari de l'associació. A més, l'actual president ha explicat que vol potenciar la imatge del Rotary Club a Sant Cugat perquè sigui més conegut.

Ramon Vilaseca

De tant en tant necessitem jornades de reflexió per enfocar millor les coses. Busco que el club tingui més visibilitat i que la societat ens conegui més.


Una cinquantena de persones, entre elles la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, han assistit a la inauguració de l'exposició, que recull la història de la delegació local d'aquesta entitat. L'acte ha tingut la presència del que serà governador del districte 2202 del Rotary Club el proper curs, Carles Campistron, i de l'actual governador, Sergio Aragón. Tots dos han posat en valor la feina feta per l'entitat santcugatenca i la integració a la ciutat, però han admès que caldria fer-la créixer en número d'associats.

Campistrol i Aragón

És una gran satisfacció que hi ha un club que fa una tasca molt intensa donant a conèixer la nostra organització. / És un club petit i podríem fer moltes més coses si tinguéssim més socis.


Sant Cugat va reconéixer el quart de segle de vida del Rotary Club amb un Premi Ciutat de Sant Cugat al març. El jurat del guardó va destacar el caire actiu de l'entitat i el treball que fa en favor de la comunitat i les entitats socials de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.