Avui comencen les obres per evitar inundacions a l'estació de la Floresta


  • Comparteix:

El mur va generar polèmica veïnal / Foto: La Floresta 15M

El mur va generar polèmica veïnal / Foto: La Floresta 15M

Els treballs per evitar inundacions a l'estació de FGC de la Floresta comencen avui. Les obres obligaran a tallar l'accés de vehicles fins a la plaça de Josep Playà durant dues o tres setmanes. Acabades les obres, es retirarà del tot el mur provisional que s'ha aixecat a la plaça de Josep Playà, davant l'accés de l'estació, i que havia provocat crítiques veïnals.

El tall de trànsit modificarà els itineraris de les línies d'autobús urbà L3 i L4, s'anul·larà la parada de la plaça de Josep Playà i se'n farà una de provisional a la plaça de Miquel Ros. Mentre durin els treballs no es podrà circular pel passeig de la Floresta en el tram comprès entre l'avinguda Verge de Montserrat i el carrer de Bona Vista. L'accés amb vehicle fins a la plaça de Josep Playà només s'autoritzarà als veïns de la zona.

Les obres consistiran a rebaixar 15 centímetres la calçada del passeig de la Floresta, davant la plaça de Josep Playà. Així, en cas de pluja forta, es facilitarà la laminació de l'aigua cap als desguassos. Els treballs tenen un pressupost de 25.500 euros i els farà l'empresa Firtec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.