La Unipau continua el seminari d'estiu amb més conferències i xerrades


  • Comparteix:

Imatge de la inauguració del seminari d'enguany

Imatge de la inauguració del seminari d'enguany

El seminari d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) ofereix avui conferències centrades en 'els gestors de la violència que animen els conflictes armats'. Les ponències comencen a dos quarts de deu del matí al Centre Borja.

El professor de la UAB José María Perceval obre la jornada amb la xerrada 'Què hi ha sota el mar de sorra? Conflictes i interessos del Sàhara, des dels tuaregs a Boko Haram'. A tres quarts d'onze, li prendrà el relleu la professora de Relacions Internacionals de la UAM Itziar Ruiz-Giménez amb una anàlisi del conflicte a la República Centreafricana.

'Les dones com a combatents i com a víctimes' és el títol de la conferència que oferirà la presidenta de la secció estatal de la lliga Internacional de les Dones per la Pau i la Llibertat, Carmen Magallón. Serà a dos quarts d'una.

Al torn de tarda, es concentren dues conferències. A la primera, a dos quarts de cinc, el president de Metges sense Fronteres, José Antonio Bastos, analitzarà l'impacte no intencionat dels grups humanitaris. La segona serà a dos quarts de sis, amb l'investigador sobre la pau Alejandro Pozo i la globalitat dels actors a les noves guerres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.