Precintat el club cannàbic del barri de Roquetes-Can Magí


  • Comparteix:

Imatge del local precintat / Foto: Cedida

Imatge del local precintat / Foto: Cedida

L'Ajuntament ha precintat aquest dimecres al vespre el Club Cànem Mil·lenari de Roquetes-Can Magí després que hagi obert les portes malgrat no tenir els permisos pertinents. El consistori va aprovar la setmana passada un decret específic per denegar la llicència d'obertura a aquest club cannàbic, ubicat al carrer d'Adrià Gual, i que a més suspèn durant un any, per estudiar com s'han de regular, la tramitació i concessió de llicències a activitats d'aquest tipus.

Abans que es produís el precintament, des del club, el secretari de la Federació d'Associacions Cannàbiques Autorregulades de Catalunya (FEDCAC), Àngel Benito, assegurava que la moratòria de l'Ajuntament no els afectava perquè tenien una llicència que es va concedir prèviament.

El 6 de juliol l'Ajuntament va suspendre la tramitació i concessió de llicències urbanístiques, ambientals i recreatives a clubs socials privats lligats a les associacions de consumidors de cànnabis. Durant el període de suspensió, el consistori estudiarà si la regulació d'aquest àmbit s'insereix en el planejament urbanístic o si s'ha de vehicular a través d'una ordenança específica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.