La participació supera les expectatives a la Festa Major de la Floresta


  • Comparteix:

El dinar popular ha sigut una festa

El dinar popular ha sigut una festa

La participació popular ha estat la gran protagonista de la jornada de dissabte a les activitats que s'han fet al Casal Social i Sanitari de la Floresta per la Festa Major del districte. Les Olimpíades Bandarres del matí han doblat els inscrits de l'any passat, el dinar popular s'ha estrenat amb 150 participants i a la tarda el concurs de grafitis i l'escenari obert per conèixer nous grups han animat el primer dissabte de Festa Major florestana.



La jornada ha començat amb les Olimpíades Bandarres, una activitat que l'any passat va tenir molta acceptació i que en aquesta edició ha doblat la participació. De fet, els 130 inscrits han fet que, tot i començar a dos quarts de deu del matí, no s'hagin pogut acabar totes les proves i el concurs s'hagi tancat abans d'hora amb victòria de l'equip Leopardes. El premi a la colla més bandarra ha estat per Filles de Punta.

El membre del Senglar Cultural Pere Lecha admet que han patit per organitzar tanta gent, però que tothom s'ho ha passat bé al final.

Pere Lecha

Hi han participat 14 colles, unes 130 persones, ens ha costat moure la gent amunt i avall. Hem perdut una mica el control però tothom s'ha divertit molt.


A petició popular, el Senglar Cultural també ha afegit un dinar popular a les Olimpíades Bandarres. Per quatre euros, els assistents han triat entre fideuà o un arròs vegà per recuperar forces després de l'esforç en una activitat que ha començat amb més d'una hora de retard. Pere Lecha assenyala que ha estat la gent qui ha provocat aquest dinar.

Pere Lecha

L'any passat no vam fer dinar popular i ens ho van demanar. Aquest any ho hem preparat i ha anat fantàstic.


A la tarda, ha estat el torn del concurs de grafitis. Els participants tenien a la seva disposició les parets del Casal Social i Sanitari de la Floresta per fer les seves creacions. Tot i que l'organització ha lamentat que s'hagin fet pintades a les parets que s'havien pintat blanques per a l'ocasió, la jornada s'ha desenvolupat sense problemes. Paral·lelament, també s'ha pogut gaudir de l'escenari obert on grups amb poca experiència han pogut mostrar la seva música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.