Les AMPA de Sant Cugat tindran bitllets d'autobús gratuïts


  • Comparteix:

Seran les AMPA que gestionaran els títols / Foto: Localpres

Seran les AMPA que gestionaran els títols / Foto: Localpres

L'Ajuntament donarà títols de transport gratuïts a les AMPA de la ciutat per als acompanyats d'alumnes de primària que van a l'escola en autobús. Les AMPA seran les encarregades d'organitzar-se i distribuir els bitllets perquè els acompanyants puguin viatjar en autobús gratuïtament, com ja ho fan els menors de 12 anys a la ciutat.

L'objectiu d'aquesta mesura és fomentar l'ús del transport públic i ajudar les famílies amb alumnes escolaritzats a primària, segons ha assegurat el consistori, que té previst presentar la iniciativa al setembre.

De fet, la intenció és començar a aplicar aquesta proposta a partir de curs vinent. D'aquesta manera, els adults que facin d'acompanyants a alumnes de primària que es desplacen a l'escola amb l'autobús municipal viatjaran de franc, com ho fan els menors de 12 anys.

La idea és que l'Ajuntament ofereixi gratuïtament bitllets d'autobús a les AMPA perquè els mateixos pares i mares s'organitzin i estableixin grups d'un o més adults per acompanyar els alumnes de primària que van amb l'autobús municipal a la seva escola. Aquest sistema d'acompanyants ja funciona a l'AMPA de l'escola la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.