La Floresta viu una de les seves festes majors més participatives


  • Comparteix:

La celebració s'ha allargat dos caps de setmana

La celebració s'ha allargat dos caps de setmana

La Festa Major de la Floresta ha viscut una de les seves edicions més participatives després de dos caps de setmana d'activitats i propostes. La coordinadora d'entitats El Senglar Cultural, organitzadora de la celebració des de fa tres anys, ha assegurat que la festa grossa del districte creix en participació cada any i cada vegada atreu més gent de Sant Cugat i de fora el municipi.

D'aquesta manera, la Floresta tanca la seva Festa Major d'enguany, que ha destacat per l'alta participació tant en les propostes més tradicionals com en les novetats. És el cas de les Olimpíades Bandarres que han doblat els inscrits de l'any passat, el dinar popular que es va estrenar amb 150 participants, i el concurs de grafitis i l'escenari obert.

El membre de la coordinadora d'entitats El Senglar Cultural Xavier Tercero ha destacat no només la bona resposta dels florestans, sinó també de gent de fora el barri.

Xavier Tercero

Tenim el públic de la Floresta, però també ha vingut gent de Sant Cugat i d'altres municipis. Es nota que és una festa major que es coneix fora de la Floresta.


La celebració va donar el tret de sortida amb el pregó de La Floresta Parla i durant els dos darrers caps de setmana ha omplert el districte d'activitats per a tothom. L'única incidència va ser amb la pluja del primer divendres, que va obligar a suspendre els concerts de nit.

Després d'aquesta darrera Festa Major, l'organització dóna per consolidat el nou model de la celebració, que fa tres anys va assumir El Senglar Cultural en substitució de la comissió de festes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.