L'Ajuntament destina 800.000 euros per fer diverses obres de millora durant l'estiu


  • Comparteix:

El carrer Castellví és un dels carrers que s'estan arrenjant

El carrer Castellví és un dels carrers que s'estan arrenjant

L'Ajuntament durà a terme una vintena de projectes de millora de la via pública, instal·lacions municipals, esportives i escoles durant l'estiu. La inversió municipal d'enguany serà de 800.000 euros.

Les obres de millora de la via pública durant l'estiu són les següents:

Clavegueram
- Carrer Castellví: obres de millora del clavegueram, que consistirà en la substitució del col·lector de residuals en el tram del carrer comprès entre Indústria i Josefina Mascareñas. L'empresa que ho farà serà CIC 3 amb un pressupost de 37.395 euros i s'allargarà fins el 10 d'agost.

- Carrers Josep Vidal i Granés, i Rovellat: obres de millora del clavegueram de diferents trams del carrer de Josep Vidal i Granés i del carrer Rovellat a càrrec de l'empresa VORACYS amb un pressupost de 128.635 euros. Les obres començaran dilluns de la setmana vinent i s'allargaran durant sis setmanes.

- Avinguda del Llac: es millorarà el drenatge superficial de calçada a l'avinguda del Llac de Sol i Aire a càrrec de l'empresa VORACYS amb un pressupost de 5.725 euros. Les obres començaran el 17 d'agost i s'allargaran durant una setmana.

- Avinguda d'Antoni Griera: es millorarà l'evacuació de les aigües pluvials de la calçada a l'alçada del número 5 de l'avinguda d'Antoni Griera a càrrec de l'empresa VORACYS amb un pressupost de 20.366 euros. Les obres començaran també el 17 d'agost i s'allargaran duran dues setmanes.

Manteniment de la via pública
- Eixample Sud: obres de millora de l'accessibilitat de l'eixample sud, fase 1 a càrrec de l'empresa Construcciones Fertres SL amb un pressupost de 60.379 euros. Els treballs ja han començat i està previst que finalitzin el 14 d'agost.

- Carrer Villà: obres d'arranjament de la vorera parell del carrer Villà a càrrec de l'empresa Catalana d'Inversió i Construcció Tres S.L amb un pressupost de 178.413 euros. Els treballs ja han començat i està previst que finalitzin el 14 d'agost.

- Carrers Sant Josep i Joan Oliver: obres de soterrament de la instal·lació de telefonia del carrer Sant Josep, Joan Oliver i Mariné a càrrec de l'empresa Construcciones Fertres SL amb un pressupost de 19.509 euros. Els treballs ja han començat i està previst que finalitzin el 14 d'agost.

- Estació FGC La Floresta: millora del drenatge de la plaça Josep Playà per problemes d'accés d'aigua d'escorrentia a l'estació els dies de pluja a càrrec de l'empresa Fertres amb un pressupost de 25.532 euros. Els treballs ja han començat i està previst que finalitzin el 14 d'agost.

- Carrer Cerdanya: obres de pavimentació del tram lateral del carrer Cerdanya a càrrec de l'empresa Asfaltos Barcino S.L amb un pressupost de 14.749 euros. Els treballs s'iniciaran i finalitzaran la setmana del 10 d'agost.

- Carrer Sant Josep: es preveu l'asfaltat del tram del carrer Sant Josep comprès entre Mariné i Llaceres a càrrec de l'empresa Asfaltos Augusta S.L. i inclòs al pressupost bianual de manteniment d'asfalt. Les obres estan previstes per a la setmana del 10 d'agost.

- Pont del carrer Victor Hugo: ampliació d'una de les voreres del pont per a que sigui accessible. Actualment no hi ha cap pas per a que els vianants que puguin creuar el pont i els dos barris queden desconnectats. També s'aprofita aquesta nova vorera per a que sigui utilitzada com a carril bici. (s'elimina el sentit de circulació nord-sud). Els treballs aniran a càrrec de la Brigada Municipal amb un pressupost de 18.000 euros. Es preveu que s'acabi la setmana del 27 d'agost.

Equipaments municipals
- Masia Torre Blanca: obres d'insonorització de la sala polivalent de la masia Torreblanca a càrrec de l'empresa Ignifugaciones Generales SL amb un pressupost de 69.788 euros. Els treballs començaran aquest dissabte.

- ZEM La Guinardera: obres d'instal·lació d'envà mòbil al nou bar de la ZEM La Guinardera a càrrec de l'empresa Construcciones Fertres SL amb un pressupost de 15.106 euros. Les obres ja estan en marxa.

- Compex Volpelleres Centre: obres de construcció d'un passatge subterrani que enllaçarà l'aparcament de l'estació dels FGC de Volpelleres amb el complex de Volpelleres Centre perquè els vianants no hagin de creuar el carrer d'Antoni Bell a càrrec de Promusa. Els treballs ja s'estan executant i es preveu finalitzin a l'octubre.

Escoles
- Pins del Vallès: adequació de la sala laboratori per a creació d'una aula per a nou grup d'ensenyament. Remodelació dels banys de planta baixa de l'edifici principal. Adequació de sortida per a que sigui accessible i poder-se fer servir també com a via d'evacuació en cas d'incendi. Els treballs aniran a càrrec de la brigada municipal amb un pressupost de 15.000 euros. Està previst que finalitzin dilluns de la setmana vinent.

- Pi d'en Xandri: reposició de les rajoles trencades de la cuina a càrrec de la brigada municipal amb un pressupost de 1.000 euros.

- Olivera: remodelació dels banys de l'escola per eliminar els problemes de filtracions i humitats. Substitució de tancaments de pladur per tancaments de paret d'obra i substitució de les canonades d'aigua i connexió de desaigües. Els treballs els durà a terme la brigada municipal amb un pressupost de 7.500 euros.

- Escola Bressol Tricicle: reposició de les rajoles trencades de la cuina a càrrec de la brigada d'obres amb un pressupost de 1.000 euros.

- Diverses escoles: pintura interior dels centres Joan Maragall, Pins del Vallès, Turó de Can Mates, Escola d'Art, Escola Bressol La Mimosa, Escola Bressol Cavall Fort, Escola Bressol El Niu a càrrec de l'empresa Insyte Instalaciones amb un pressupost de 97.849 euros. Actualment, ja s'ha finalitzat Pins del Vallès i Turó de Can Mates. Fins el 7 d'agost es farà el pintat de la resta de centres



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.