L'Ajuntament fa una enquesta a la gent gran per conèixer les seves necessitats i planificar les polítiques


  • Comparteix:

En l'enquesta han participat totes les àrees del consistori

En l'enquesta han participat totes les àrees del consistori

L'Ajuntament ha realitzat una enquesta a unes 400 persones majors de 60 anys per conèixer les necessitats de la gent gran de la nostra ciutat i dissenyar, sobre aquesta base, un pla d'acció global. La intenció de l'Àrea de Serveis Socials és detectar el problemes abans que es manifestin i planificar les polítiques des d'una perspectiva transversal.

L'enquesta s'ha fet a una mostra representativa de 400 persones de més de 60 anys de tot el municipi, tant del centre com dels districtes, per detectar els seus interessos i les seves necessitats. En l'elaboració del qüestionari han intervingut tècnics de totes les àrees de l'Ajuntament, amb la intenció d'abastar tots els àmbits d'interès de la gent gran, des de la cultura fins la sanitat. Ho explica el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs.

Enric Tomàs

Han intervingut tècnics de totes les àrees de l'Ajuntament per fer un estudi global de les necessitats de la gent gran.


Les entrevistes s'han fet a persones a partir de 60 anys, amb l'objectiu d'anticipar-se als problemes que es trobarà aquest col·lectiu de ciutadans en el futur immediat. Segons Enric Tomàs, l'enquesta és el punt de partida que servirà per elaborar un pla global per a la gent gran.

Enric Tomàs

L'objectiu és planificar les necessitats i avançar-se als problemes que sorgiran en el futur.


En el disseny de l'enquesta per conèixer les necessitats de la gent gran de Sant Cugat també hi han col·laborat diverses entitats de la ciutat, així com els grups polítics del consistori. Els resultats de les entrevistes, amb el diagnòstic de les necessitats concretes de la gent gran enquestada, es faran públics properament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.