Reordenació viària al passatge Diputació i el carrer de la Granja


  • Comparteix:

Cruïlla del passatge de la Diputació amb el carrer de la Granja / Foto: Google Maps

Cruïlla del passatge de la Diputació amb el carrer de la Granja / Foto: Google Maps

La reordenació viària del passatge de la Diputació i el carrer de la Granja entrarà en servei la primera setmana d'agost. Els canvis, acordats entre l'Ajuntament i els veïns, comportaran una millora de la seguretat viària dels residents en aquesta zona

Amb la nova ordenació, el passatge de la Diputació també serà accessible per als vehicles des del carrer de Borrell fins a la cruïlla del carrer de la Granja. D'aquesta manera, aquest tram canvia de sentit de circulació. Pel que fa a l'accés al passatge de la Diputació des del passeig de la Torre Blanca, s'instal·laran unes pilones per evitar l'estacionament de vehicles que puguin dificultar la visibilitat i alliberar així el radi de gir a l'hora d'entrar al passatge. La reordenació comportarà també la instal·lació d'una nova senyalització. La implantació d'aquests canvis tindrà un cost de 2.000 euros.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.