La Policia Local desprecinta el club cannàbic Roquetes-Can Magí


  • Comparteix:

Socis del club amb el seu president, Manel Herrera (segon per la dreta) i el secretari de la FEDCAC, Ángel Benito (primer per la dreta) Foto: Cedida

Socis del club amb el seu president, Manel Herrera (segon per la dreta) i el secretari de la FEDCAC, Ángel Benito (primer per la dreta) Foto: Cedida

La Policia Local ha desprecintat aquest dilluns, a les quatre de la tarda, el Club Cànem Mil·lenari de Roquetes-Can Magí, ha confirmat el secretari de la Federació d'Associacions Cannàbiques Autorregulades de Catalunya (FEDCAC) i membre de l'espai local, el santcugatenc Àngel Benito. El club cannàbic, precintat el 15 de juliol, ha rebut una notificació del consistori on, diu Benito, reconeix que l'espai sí pot obrir perquè la llicència d'activitat es va atorgar abans de la moratòria municipal.

El 6 de juliol l'Ajuntament va suspendre la tramitació i concessió de llicències urbanístiques, ambientals i recreatives a clubs socials privats lligats a les associacions de consumidors de cànnabis. Durant el període de suspensió, el consistori va dir que estudiaria si la regulació d'aquest àmbit s'insereix en el planejament urbanístic o si s'ha de vehicular a través d'una ordenança específica.

Una actuació que va acompanyar-se del tancament del local, precedit per les queixes veïnals a la zona. En el moment del precinte el consistori va argumentar que l'espai no disposava de la documentació en regla, apuntant que la llicència era posterior a la moratòria. Finalment, segons el president de la FEDCAC, la seva advocada va rebre divendres una notificació del consistori en què dóna llum verda a l'obertura i dóna la raó a l'entitat.

Àngel Benito

Fins que no han vist que hi havia una advocada al darrere no han cedit. Han pensat 'aquests són quatre nois i els anem a acollonir'.


Cinc dies després del precinte, el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, assegurava al ple que el club cannàbic no podria dur a terme l'activitat en aquest emplaçament.

El Club Cànem Mil·lenari de Roquetes-Can Magí, ubicat al carrer d'Adrià Gual, ha estat desprecintat per la Policia Local.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.