Trànsit tallat a Enric Granados i avinguda de Catalunya fins al 14 d'agost


  • Comparteix:

Mapa dels carrers afectats / Foto: Premsa Sant Cugat

Mapa dels carrers afectats / Foto: Premsa Sant Cugat

La circulació al carrer d'Enric Granados i avinguda de Catalunya queda tallada al trànsit des d'aquest dimecres fins al divendres de la setmana que ve pels treballs en una canonada d'aigua. L'accés alternatiu és pel carrer de Sant Domènec. Entre els carrers de Sant Sever i Enric Granados només es permetrà l'entrada i sortida de vehicles dels aparcaments privats.

Els treballs permetran la instal·lació del centre de transformació elèctrica del Mercat Vell. Una vegada enllestits, Endesa podrà instal·lar el centre de transformació elèctrica que ha d'abastir, entre d'altres, el Mercat Vell. La canonada, propietat de l'empresa CASSA, es troba ubicada a la cruïlla de les vies afectades.

Paral·lelament, CASSA està fent uns treballs de renovació de canonada a la cruïlla del carrer d'Enric Granados amb l'avinguda Rius i Taulet. Acabats aquests treballs, el carrer d'Enric Granados es tornarà a obrir al trànsit.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.