FGC tanca el cap de setmana Plaça Catalunya a partir del migdia de divendres


  • Comparteix:

Estació de Plaça Catalunya / Foto: FGC

Estació de Plaça Catalunya / Foto: FGC

L'estació de Plaça Catalunya de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) romandrà tancada per millores d'infraestructura des d'aquest divendres a les dotze del migdia i fins l'inici dels servei dilluns que ve. Durant aquests dies l'estació de Provença es convertirà en la primera i última de la línia Barcelona-Vallès, que té parades a Sant Cugat.

Per arribar fins l'estació de Plaça Catalunya d'FGC, els clients podran fer transbordament des de l'estació de Metro de Diagonal, línea L3. Mentre durin les obres, per facilitar la mobilitat, es permetrà accedir a les parades de metro de Catalunya i Diagonal amb els títols propis de Ferrocarrils. El vestíbul Rambla de Plaça Catalunya es mantindrà obert per comprar bitllets.

Com és habitual, Ferrocarrils aprofita el descens de la demanda durant el mes d’agost per programar diferents tasques de millora de la infraestructura i minimitzar les afectacions dels clients. Enguany, es substituiran diferents aparells de via, es millorarà la impermeabilitazació del túnel i s'introduiran les fixacions elàstiques per generar menys vibracions. Les obres suposen una inversió de 1,2 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.