Els veïns desallotjats a un edifici de la Rambla del Celler ja han tornat a casa


  • Comparteix:

La Policia Local ha fet el desallotjament / Foto: Cedida

La Policia Local ha fet el desallotjament / Foto: Cedida

Els veïns del número 41-43 de la Rambla del Celler, que han estat desallotjats aquest divendres al matí a causa d'una esquerda al sostre de l'escala, han tornat hores després a les seves vivendes. La Policia Local havia acordonat el bloc de quatre pisos i dos habitatges per planta, a l'espera de la inspecció de l'arquitecte municipal. La brigada municipal ha apuntalat els desperfectes i l'esquerda, de la qual de moment es desconeix la causa.

L'avís s'ha produït a un quart de dotze del matí d'aquest divendres quan inquilins del bloc han detectat una esquerda d'uns tres centímetres de gruix al sostre de l'escala i la percepció que la paret 'està abonyegada'.

La tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, alcaldessa accidental fins aquest divendres, ha explicat a Cugat.cat que la brigada municipal apuntalaria els desperfectes per permetre l'entrada dels veïns properament.

Cristina Paraira

La brigada farà l'apuntalament de l'escala, on ha sortit l'esquerda. Fins que no es faci, els veïns no podran accedir a les seves vivendes.


Els Bombers han fet una assistència tècnica i informen que, de moment, tot apunta que l'esquerda no afecta la part estructural de l'edifici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.