Els Amics de la UNESCO celebren aquesta nit un sopar solidari amb Romania


  • Comparteix:

L'acte servirà per recollir diners i portar-los a l'orfenat de la ciutat de Roman.

L'acte servirà per recollir diners i portar-los a l'orfenat de la ciutat de Roman.

L'Associació d'Amics de la UNESCO Valldoreix - Sant Cugat organitza avui al Casalet de Valldoreix un sopar solidari pro Romania. Els diners que s'obtinguin amb aquesta iniciativa es destinaran a la construcció d'un equipament a la ciutat de Roman, on s'hi habilitarà un dispensari i diverses aules per als nens més desafavorits de la ciutat i que pateixen un retard escolar.

L'objectiu d'aquest sopar és recollir diners per contribuir a la campanya que, des de ja fa temps, estan fent els Amics de la Unesco en favor de les famílies més desafavorides de Romania.

El president d'aquesta entitat, Llorenç Batchellí, recorda que allà, les condicions de vida són molt dures, i per això, espera que el sopar tingui una molt bona acollida per part dels ciutadans de Sant Cugat.

Llorenç Batchellí

Com més gent vingui, millor, perquè és un sopar per recollir diners per ajudar aquesta gent tant necessitada.


Recordem que, entre d'altres coses, aquesta entitat ja ha fet fins ara campanyes per recollir roba, farina o material escolar, i també una campanya d'apadrinaments. Ara però, els diners que es recullin durant el sopar seran per ajudar a comprar uns terrenys que la Fundació Pacea de Roman vol adquirir per fer-hi una petita escola i també un dispensari.

Llorenç Batchellí

En uns terrenys que vol comprar aquesta comunitat franciscana s'hi vol fer un edifici amb un dispensari, aules etc per fer-hi diferents activitats.


El sopar tindrà lloc al Casalet de Valldoreix, i el preu del tiquet és de 35 euros. Durant la vetllada, també hi haurà un sorteig de diverses obres d'art que permetrà contribuir a l'acció solidària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.