Les piscines municipals amplien el funcionament fins al 13 de setembre


  • Comparteix:

Les piscines municipals del Parc Central obertes fins l'inici del curs escolar

Les piscines municipals del Parc Central obertes fins l'inici del curs escolar

S'amplien els dies d'obertura de les piscines municipals del Parc Central i la Floresta fins al 13 de setembre, coincidint amb els últims dies de vacances escolars. L'Ajuntament ha pres la decisió arran de les propostes veïnals. La previsió inicial de tancament de la temporada era el 31 d'agost.

Els complexos aquàtics mantindran l'horari d'agost, d'onze del matí a dos quarts de vuit del vespre. Els caps de setmana i festius tancaran mitja hora abans. Les persones que disposin d'un abonament de temporada podran ampliar-lo i el preu del setembre serà un 50% més econòmic que el d'agost.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, creu que l'ampliació 'serà una qüestió a tenir en compte per a quan s'hagi de fer la licitació de la gestió d'aquests dos equipaments'. El cost addicional de les últimes dues setmanes de temporada és de 14.747 euros.

La petició d'allargar l'obertura de les piscines municipals es va fer durant l'últim programa 'Línia directa amb l'alcaldessa' de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.