Comença la temporada de ràdio 2015-2016 de Cugat.cat


  • Comparteix:

La temporada de ràdio de Cugat.cat (91.5FM) comença aquest dilluns amb una aposta per la informació local, l'entreteniment i la música. Cugat.cat oferirà gairebé una cinquantena de programes, repartits en 75 hores setmanals d'espais propis i una quarantena de coproducció amb La Xarxa.

Informació
El programa 'Primera Plana', amb tota la informació local i esportiva, torna de dilluns a diumenge, de sis a nou del matí. De dilluns a divendres, de nou a deu, s'hi afegeix la tertúlia 'El Gall del Monestir', que analitzarà l'actualitat municipal i nacional en un espai conduït aquesta temporada per Joan Miquel Fernández.

De dilluns a diumenge, de dues a tres, serà el torn de l''Informatiu Migdia', que aproparà tota la informació de Catalunya i Sant Cugat. De dilluns a divendres, de set a vuit, s'emetrà l''Informatiu Vespre', amb les notícies més destacades del dia.

Com és habitual, a les hores en punt arribaran els butlletins informatius amb les darreres notícies de Sant Cugat.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, destaca la vocació de servei públic de la programació.

Miquel Herrada

La programació té vocació de servei públic amb el desig de ser un àgora de la ciutat.


Esports
L'actualitat dels equips i esportistes santcugatencs mantenen el protagonisme a l'antena de Cugat.cat. El programa de resum del cap de setmana 'Esport en Marxa' torna els diumenges, de vuit a nou del vespre. Els dissabtes, de vuit a deu del vespre, serà el torn per a l''En Joc', amb tot l'esport de proximitat de Catalunya. A més, els esports tindran presència als informatius i als butlletins.

Entreteniment
El magazín 'Sant Cugat a Fons' continua de deu del matí a una del migdia, de dilluns a divendres, conduït per Carme Reverte, amb noves seccions per apropar el dia a dia de la ciutat. Els dissabtes, de deu a dotze, es podrà sentir 'Retalls de Ciutat', un recull dels millors moments del magazín.

El 'Roda d'Amics', amb Joan Fàbregas i Pere Pahissa, omplirà el 91.5FM de sardanes i sarsuela els diumenges, d'onze a una.

Aquesta temporada, tornen el 'NiTrad' i 'Societat XXIè', que obriran temporada el 28 de setembre i el 7 d'octubre, per apropar la cultura tradicional i popular i el món de la tecnologia, respectivament. Un altre dels programes que repeteix és 'Molta Comèdia', amb Eduard Jener i Gisela Figueras, que parlarà d'arts escèniques els dijous, de vuit a nou del vespre, a partir del 17 de setembre.

Música
La proposta musical de Cugat.cat incorpora diverses novetats enguany. Els dijous, de nou a deu del vespre, Josep Maria Alvira conduirà el 'Música en 35 mm', amb cançons de bandes sonores de pel·lícules. A la mateixa hora dels divendres, Pep Aliè obrirà les portes d''El Club Tortuga', que repassarà la història de la música amb el context social i polític de l'època.

Una altra novetat és 'La clàssica a peu de carrer', un programa de Cristina Casale, Patricia de No i Jèssica Sotodosos per parlar de música clàssica per a no experts. Serà els diumenges a les quatre i tindrà la participació de Xavier Blanch.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.