Més de 150 persones assisteixen a la inauguració de Cal Temerari


  • Comparteix:

La inauguració oficial de Cal Temerari aquest dissabte ha aplegat més de 150 persones. L'espai ha quedat petit per acollir l'acte, que ha inclòs música en directe, activitats infantils, un vermut i parlaments de persones implicades en la planificació i construcció del projecte. La tallada de cinta simbòlica ha anat a càrrec de l'activista veïnal i president de la Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat (FAVSC), Manel Sànchez. Després d'un any d'obres, el casal ja té totes les seves sales disponibles per oferir la seva programació de setembre a desembre.

Cal Temerari ha celebrat la seva inauguració oficial aquest dissabte, un cop acabades les obres de construcció i adeqüació de l'espai. Després d'un any de feina, Cal Temerari comença la seva activitat a ple rendiment, tot i que alguns espais, com el restaurant, ja funcionaven. El membre de Cal Temerari Julià Mestieri assegura que calia posar-ho tot a punt abans de fer aquesta inauguració.

Julia Mestieri

Fins avui, després d'un any, no ho hem tingut tot clar. Han estat unes obres molt llargues i havíem de definir el projecte.


A més de la tallada de cinta simbòlica, que ha fet el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat, Manel Sànchez, l'acte ha comptat amb diverses activitats, tant per als més petits com per als més grans. Pepe Nada ha estat el protagonista musical, amb el seu blues carregat d'humor.

Als parlaments, diverses persones relacionades amb la gestació i posada en marxa del projecte han destacat el caràcter col·lectiu i novedós de Cal Temerari i de la seva ambició per convertir-se en un espai de referència. També hi ha hagut queixes sobre la terrassa del restaurant, que ara mateix és tancada mentre se'n tramita la llicència. Julià Mestieri ha assenyalat que ha estat un malentès amb l'Ajuntament que estan pendents de solucionar.

Julia Mestieri

Hi va haver un equívoc amb què havíem de complir per tenir taules a fora. L'Ajuntament ens va avisar que havíem de fer una altra tramitació, l'hem entregat i estem esperant la resposta.


Una vegada oberts tots els espais, Cal Temerari ja començarà amb la seva programació de setembre a desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.