Dos santcugatencs comencen avui un viatge per regalar 'moments de felicitat'


  • Comparteix:

Pilar Puig, durant un dels seus viatges per l'Àfrica / Foto: Vídeo promocional de la campanya

Pilar Puig, durant un dels seus viatges per l'Àfrica / Foto: Vídeo promocional de la campanya

Els santcugatencs Albert Español i Pilar Puig inicien aquest dimecres un viatge solidari per Sud-amèrica durant el qual regalaran 'moments de felicitat'. Per fer-ho possible, els dos impulsors de la iniciativa han organitzat una campanya de micromecenatge a través de la seva ONG Mou.cat. Tots els diners recaptats es destinaran íntegrament a generar entre la gent que més ho necessiti moments de felicitat que quedaran registrats en vídeos personals per als diferents donants.

ESCOLTA-HO

Albert 'Tito' Español ha explicat que l'objectiu és destinar els diners aconseguits a crear moments de felicitat, comprant o generant allò que necessitin.

Tito Español

Aquests diners aniran íntegrament destinats a crear moments de felicitat a gent que ho necessita. Si veiem algú que ho necessita, li comprarem allò que calgui.


Español ha assegurat que tots els diners recaptats es destinaran íntegrament a crear aquests moments de felicitat i es tractaran de manera personalitzada.

Tito Español

Tractem cada donatiu d'una manera molt personal. Amb cada donatiu creem un cas de felicitat, fem un vídeo i un reportatge fotogràfic i expliquem cada cas.


L'itinerari arrencarà al Brasil i acabarà a Bolívia, passant pel Paraguai, l'Uruguai, l'Argentina, Xile i el Perú. Español i Puig també són els responsables del projecte HappyWeek, un joc contra la monotonia en la parella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.