El CMSC engega un cicle d'actes protagonitzat per la catàstrofe del Nepal


  • Comparteix:

Els terratrèmols del Nepal s'han convertit en la pitjor catàstrofe de la història del país / Foto: Unicef

Els terratrèmols del Nepal s'han convertit en la pitjor catàstrofe de la història del país / Foto: Unicef

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitza diversos actes relacionats amb la catàstrofe de l'abril passat al Nepal com la inauguració aquest dimecres, a dos quarts de vuit, d'una exposició pictòrica sobre els cims de l'Himàlaia del pintor i soci Emilio Calvo. En una mostra formada per 15 quadres, Calvo presenta els cims de 8.000 metres de la muntanya més alta del món. Els beneficis de la venda dels quadres i de les donacions es lliuraran a una ONG que treballa per pal·liar els efectes dels terratrèmols. L'exposició s'allargarà fins al 28 d'octubre.

El proper acte serà una xerrada a càrrec del també santcugatenc Pep Masip, infermer i bomber del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE) del cos de Bombers de la Generalitat. Massip ha estat dues vegades al Nepal des dels cismes. La conferència serà el 5 d'octubre a les vuit de la tarda a la seu del CMSC.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.