El CAP La Mina creix en visites un 7% a l'agost amb marge per a més demanda


  • Comparteix:

CAP Sant Cugat

CAP Sant Cugat

El CAP Sant Cugat, l'únic obert l'agost passat, ha registrat un 7% més d'activitat que a l'últim estiu i amb marge per absorbir més visites, segons dades de la Generalitat. El consistori, que no té competències, diu que vetllarà perquè el CatSalut mantingui els dispositius necessaris per garantir una correcta atenció sanitària en funció de les futures necessitats. El centre ha tingut a l'agost prop de 16.000 visites.

Els CAP de Valldoreix i Can Mates han tancat les portes a l'agost a causa de la disminució de visites, mentre que el de la Mina i el centre sociosanitari de la Floresta han concentrat l'activitat mèdica. La tinenta d'alcalde de Benestar, Susanna Pellicer, ha afirmat que l'increment de les visites no ha impedit la correcta prestació del servei i que aquest pot rebre més demanda, si cal.

Susanna Pellicer

Encara hi ha marge de creixement per atendre persones. Tot i no tenir competències, estem amatents a les coses que puguin passar.


Les dades procedents del CatSalut indiquen que l'agost ha registrat un augment de visites que s'està experimentant des de principis d'any, amb una concentració de l'activitat els dilluns. Amb tot, l'activitat a l'agost és un 50% més baixa que a la resta de mesos. Pellicer ha garantit que el servei s'ha desenvolupat sense baixar la qualitat i que només ha registrat la queixa d'un usuari.

De les 15.943 visites, la majoria (7.519) són amb el metge de família, seguides d'infermeria (4.157), atenció continuada (2.667), pediatria (1.533) i treball social (67).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.