El Pla de Millora de la Floresta estarà acabat a principis del 2016


  • Comparteix:

Les obres del Pla de Millora de la Floresta estaran enllestides a principis de l'any que ve. Després dels treballs executats aquest estiu a la zona de Miradors Est, queda pendent un 60% de les feines per executar. El Pla de Millora de la Floresta es va iniciar al febrer i se centra en la pavimentació dels carrers del districte amb un pressupost de 2,5 milions d'euros.

Un cop acabades les obres de l'estiu, ja han quedat enllestits quatre dels 11 sectors en què es divideix el pla. La Floresta Alta, Parés, Font del Fumet i Miradors Est tenen ja els carrers pavimentats, mentre que els treballs a Miradors Oest s'estan executant. Pendents per acabar entre finals d'any i principis del que ve, queden els sectors de Porters, Casino, Turó del Sol, Muntanyesa Sud, Caqui i Golf. En total, es pavimentaran 41 carrers en aquest pla. El tinent d'alcalde de Territori, Damià Calvet, remarca que el projecte de millora respecta l'esperit de la Floresta.

Damià Calvet

Les obres consisteixen en una urbanització molt d'acord amb el caràcter de la Floresta. És un barri en contacte amb la natura i, per tant, era important una proposta que resolgués la mobilitat, però que no estigués protagonitzada pel vehicle.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha visitat aquest divendres les obres finalitzades, acompanyada per Calvet, i la tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira. Segons l'alcaldessa, aquest pla serveix per millorar la qualitat de vida al barri.

Mercè Conesa

És un pla de millora urbana que no suposa una urbanització total, però deixa els carrers amb més qualitat de la que tenien. L'objectiu era invertir en la Floresta i podríem dir que el barri està millorant en qualitat.


A l'acte, també s'ha fet un balanç de les obres realitzades durant l'estiu, de les quals només queden pendents les del pas de vianants de la carretera de Rubí, que s'acabaran a la primera quinzena d'octubre. En total, els treballs han suposat una inversió de 800.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.