La Tómbola d'AFAV recapta prop de 4.000 euros contra l'Alzheimer


  • Comparteix:

Una imatge de la jornada

Una imatge de la jornada

La tradicional Tómbola Solidària de l'Associació de Familiars Alzheimer Vallès Occidental (AFAV) ha recaptat prop de 4.000 euros per continuar amb la seva tasca contra la malaltia. Entre els santcugatencs que s'han acostat aquest dissabte a la plaça del Doctor Galtés s'han sortejat objectes donats per comerços, empreses, famílies i socis. Tot i el canvi d'ubicació provocat per la campanya electoral, l'acte ha aconseguit, a falta del recompte definitiu, una afluència de públic similar a les edicions anteriors.

Aquesta activitat és la primera del programa d'actes amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer, que es commemora el 21 de setembre. La presidenta de l'Associació de Familiars d'Alzheimer del Vallès Occidental, Anna Fitó, ha remarcat la importància de conscienciar la població sobre la malaltia.

Anna Fitó

Qui no pateix l'Alzheimer de prop a vegades n'intenta fugir, però penso que precisament ara no és moment de fugir-ne.


El dilluns 28 de setembre serà el torn de la xerrada 'El sofriment i la felicitat al llarg de la vida', a càrrec del doctor Ramon Bayès. Per l'octubre quedaran els dos actes restants. El dimecres 14 d'octubre es farà un tastet gratuït del taller 'Música i emocions'. El programa el tancarà un concert solidari de música clàssica organitzat per l'Aula de So - Joventuts Musicals el 18 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.