AVAN organtiza un concert solidari i una xerrada pel Dia Mundial de l'Ictus


  • Comparteix:

Camerata Sant Cugat oferirà un concert solidari pel Dia Mundial de l'Ictus / Font: cedida

Camerata Sant Cugat oferirà un concert solidari pel Dia Mundial de l'Ictus / Font: cedida

L'organització AVAN Sant Cugat prepara un concert solidari del Cor Camerata Sant Cugat per al 24 d'octubre i una conferència de neuropsicologia per al dia 29 del mateix mes per commemorar el Dia Mundial de l'Ictus. Donar a conèixer la malaltia, que a Catalunya deriva amb 13.000 ingressos hospitalaris l'any, i sensibilitzar la població són els principals objectius d'aquesta jornada.

El 29 d'octubre es commemora el Dia Mundial de l'Ictus, una patologia que afecta més de 15 milions de persones cada any, de les quals un terç moren i un altre terç resten amb discapacitat permanent. A Catalunya es produeixen cada any més de 13.000 ingressos hospitalaris per aquesta patologia.

La Fundació AVAN organitza un concert solidari amb Camerata Sant Cugat el 24 d'octubre a l'Escola Municipal de Música Victòria del Àngels per sensibilitzar sobre l'Ictus.

El mateix dia 29, l'entitat organitza una conferència a càrrec de la neuropsicòloga Anna Morera sobre 'Neurovitamines'. La xerrada tindrà lloc a les set de la tarda a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.