Oncolliga celebrarà un sopar solidari per recaptar fons contra el càncer


  • Comparteix:

Cristina Oromí, Marisol Podio i Susanna Pellicer a la presentació de l'acte

Cristina Oromí, Marisol Podio i Susanna Pellicer a la presentació de l'acte

La delegació local de la Fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica (Oncolliga) organitza el seu primer sopar solidari el divendres 2 d'octubre per recaptar fons contra el càncer. La vetllada estarà amenitzada per un concert a càrrec de la cantant Sílvia Vilarrasa i la pianista Anna Dalmau. El sopar tindrà lloc a les vuit del vespre al claustre del Monestir i el tiquet tindrà un preu de 45 euros.

Fa set anys que Oncolliga treballa des de Sant Cugat per donar suport i acompanyament als malalts de càncer i als seus familiars. Enguany, l'entitat ha decidit organitzar un primer sopar solidari per recaptar fons per aquesta malaltia. La membre de la fundació Cristina Oromí ha destacat que el més important d'aquest acte és poder donar a conèixer la tasca que Oncolliga fa a la ciutat.

Cristina Oromí

És un sopar solidari, per tant, el que es recapta és important, però el que volem és fer difusió d'Oncolliga, perquè la gent que encara no ha entrat al món oncològic no coneix gaire la tasca de la fundació.


La tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat que des de l'entitat es fa molt treball a l'ombra per ajudar a millorar la vida de moltes persones en el seu dia a dia.

Susanna Pellicer

Des d'Oncolliga es fa a l'ombra, perquè no fan grans campanyes, però al dia a dia ajuden a millorar la vida de moltes persones.


Les inscripcions per al sopar solidari restaran obertes fins dimecres de la setmana vinent. Per comprar-les, es pot trucar al telèfon 659.210.558 i al 626.286.944 o bé adreçar-se a l'oficina de turisme de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.