Gossos actuarà a Valldoreix en la primera Festa Major del Grup Catalònia


  • Comparteix:

La banda posarà la cloenda a la festa / Foto: Gossos.cat

La banda posarà la cloenda a la festa / Foto: Gossos.cat

Gossos actuarà a Aspasur Valldoreix dimecres de la setmana vinent en un espectacle gratuït que posarà el punt final a la primera edició de la Festa Major del Grup Catalònia. Es tracta d'una entitat que dóna servei a persones amb discapacitat intel·lectual i que té diversos centres a diferents punts del país, entre ells, Valldoreix.

El Grup Catalònia és una entitat sense ànim de lucre que engloba quatre associacions que treballen les discapacitats intel·lectuals, les malalties mentals i els trastorns de conductes des de diferents àmbits. A Valldoreix està ubicada la Fundació Privada Pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual Catalònia que gestiona el Centre Ocupacional Aspasur Valldoreix.

Enguany, el grup celebra per primera vegada la seva Festa Major i ha triat Valldoreix per tancar la celebració. Ho farà amb un seguit d'activitats però el plat fort serà l'actuació de la banda Gossos, que és d'entrada gratuïta. Serà a dos quarts de vuit de la tarda a l'equipament ubicat al passatge dels Pollancres, número tres de Valldoreix.

Abans del concert, els Castellers de Sant Cugat actuaran a les set.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.