Socis del Club Cànem es concentren per reprovar la postura de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Una trentena de socis del Club Cànem Mil·lenari de Roquetes-Can Magí s'ha concentrat aquest dimecres per reprovar el paper de l'Ajuntament en la mediació del conflicte entre l'associació cannàbica i els veïns. Els socis reclamen un canvi en l'actitud del consistori, que consideren poc dialogant. A l'acte, hi han assistit la Federació d'Associacions Cannàbiques Autoregulades de Catalunya (FEDCAC) i la Federació d'Associacions d'Usuaris de Cànnabis de Catalunya (CatFac).

Els socis continuen tancats al local, constituïts en assemblea, per evitar que els precintin el club cannàbic. L'Ajuntament està a l'espera del decret judicial per dur a terme el tancament, un desig expressat per l'associació de veïns de la zona.

El membre de l'espai i secretari de la Federació d'Associacions Cannàbiques Autorregulades de Catalunya (FEDCAC), el santcugatenc Àngel Benito, ha explicat que el club no entén la reacció de l'Ajuntament. Benito ha afegit que els socis segueixen esperant un canvi d'estil del consistori que opti pel diàleg i la mediació.

Àngel Benito

El que no podem entendre és la reacció de l'Ajuntament. Seguim esperant que el consistori canviï d'estil i que en lloc d'optar per la violència i la repressió opti pel diàleg i la mediació.


La concentració ha acabat amb un aplaudiment dels assistents cap als partits de l'oposició per interessar-se per la situació en aquest conflicte.

Antecedents
A finals de juliol l'Ajuntament va aprovar un decret pel qual se suspenien durant un any les concessió de llicències a clubs cannàbics. En aquell moment el Club Cànem Mil·lenari ja funcionava i estava en procés d'obtenir la llicència. El consistori treballa en l'actualitat per modificar la normativa que regula la instal·lació d'aquests clubs a la ciutat. El consistori els va permetre continuar oberts però només com espai de reunió i no com a lloc on es pogués fumar cànnabis. Això, segons l'Ajuntament, va obligar-los a ordenar el precinte del local pendent d'execució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.