La Casa de Cultura acull avui una conferència en defensa dels drets humans


  • Comparteix:

Detall del cartell

Detall del cartell

La Casa de Cultura acull aquest dijous la conferència 'El risc de defensar els drets humans. De Kènia a Bahrain: experiències de dues activistes'. Les defensores dels drets humans Ruth Mumbi i Maryam Al Khawaja explicaran les seves vivències per donar a conèixer el repte de defensar els drets de les persones arreu del món. La conferència començarà a les set de la tarda.

Aquest mateix dijous i en el marc del projecte 'Ciutats Defensores dels Drets Humans', quatre defensors dels drets humans participaran en unes xerrades amb estudiants d'ESO organitzades dins el Pla de Dinamització. En aquest cas, hi participaran els defensors de drets humans Pedro Pantoja Arreola i Andrés Krakenberger. Els alumnes podran debatre durant dues hores amb un dels defensors dels drets humans. A les conferències, hi participaran alumnes dels instituts Joaquima Pla i Farreras, Arnau Cadell i Angeleta Ferrer, i alumnes de les escoles Hatikva i Collserola.

Sant Cugat s'acull així al projecte 'Ciutats Defensores dels Drets Humans'. És una iniciativa que vol donar a conèixer la feina dels activistes per la pau i conscienciar la ciutadania de la necessitat d'integrar la defensa de la pau en la tasca quotidiana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.