L'esport és el protagonista del dissabte de Festa Major del Monestir-Sant Francesc


  • Comparteix:

Un detall del cartell

Un detall del cartell

L'esport és el gran protagonista de les activitats d'avui a la Festa Major del Barri del Monestir-Sant Francesc. Les 12 hores de futbol sala per a joves, la 'melé' de petanca i l'exhibició esportiva formen part del programa d'aquest dissabte, que també inclou una botifarrada matinal i l'actuació de l'orquestra La Loren.

Matí i migdia
La jornada comença amb la botifarrada a dos quarts de deu del matí a la plaça de Sant Francesc, seguida mitja hora després per zumba i animació infantil. A la mateixa hora, començaran les 12 hores de futbol sala per a joves de 12 a 18 anys a les pistes de Sant Francesc. L'activitat cultural l'encapçalarà la ruta històrica pel barri, que es podrà fer de dos quarts de dotze a les dues del migdia i començarà darrere del Monestir.

Tarda i vespre
A la tarda, la 'melé' de petanca reunirà tots els clubs de Sant Cugat al Club de Petanca Sant Francesc a partir de dos quarts de quatre de la tarda. La plaça d'en Coll acollirà, a partir de les cinc de la tarda, exhibicions esportives obertes a la participació de tothom. A més, durant tot el dia es farà jornada de portes obertes a Eurofitness i les pistes de Sant Francesc.

La Canals Galeria d'Art se suma a la festa amb una activitat a les cinc de la tarda. L'espai, juntament amb Espais by Anna Balagué & Lluïsa Espín i amb artesans i dissenyadors de Mercantic, oferirà un mestissatge de diferents propostes artístiques.

Nit
A les onze de la nit, serà el torn de la música, amb l'orquestra La Loren a la plaça d'en Coll. Abans, qui vulgui sopar fora podrà acostar-se als 'food trucks' situats durant tot el cap de setmana al carrer de Joan XXIII.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.