El Teatre Club Sant Cugat recapta avui recursos per a la Fundació Eric Abidal


  • Comparteix:

Mireia Camats, Andrea Martí i Alba Oliveres són les impulsores de la iniciativa / Foto: Lailusionquenosmueve.com

Mireia Camats, Andrea Martí i Alba Oliveres són les impulsores de la iniciativa / Foto: Lailusionquenosmueve.com

La sala Teatre Club Sant Cugat acollirà aquest dissabte un mercat solidari amb l'objectiu de recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil a través de la fundació de l'exfutbolista del Barça Eric Abidal. La iniciativa serà a les cinc de la tarda i està organitzada per Mi compañero de viaje, que està formada per tres noies que conviuen amb aquesta malaltia.

Alba Oliveres, Mireia Camats i Andrea Martí són les fundadores d'aquest projecte que recapta fons per a la investigació i vol ser un espai de suport a joves que passen per una situació similar. A l'adreça Micompañerodeviaje.com, les tres joves expliquen la seva experiència amb la voluntat de donar resposta a persones que pateixen la malaltia i a les seves famílies i amistats.

La cita oferirà un sorteig de diversos regals aportats pels col·laboradors de la iniciativa. Entre els regals, destaca una samarreta signada per l'exfutbolista francès i d'altres samarretes signades per motoristes de Moto GP. La trobada servirà per presentar i posar a la venda marxandatge propi de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.