Sant Cugat commemorarà el Dia contra el Càncer de Mama amb un flaixmob


  • Comparteix:

L'Ajuntament, de rosa, en el Dia Mundial contra el Càncer de Mama al 2014

L'Ajuntament, de rosa, en el Dia Mundial contra el Càncer de Mama al 2014

Sant Cugat celebrarà la 3a edició de la iniciativa 'Posa't Guapa-o' per recaptar fons per a la lluita contra el càncer de mama. Serà el dissabte 17 d'octubre i, entre altres propostes, inclourà una flaixmob a la plaça d'Octavià i un seguit d'activitats repartides pel centre del municipi durant tota la jornada.

La Farmàcia Santa Maria s'ha implicat en aquesta iniciativa de la Fundació Rovira. Les activitats començaran a les onze del matí al carrer de Santa Maria. A les dotze, l'acció es desplaçarà cap a la plaça d'Octavià on tindrà lloc una flaixmob que estarà dirigida per la llicenciada en Dansa i especialista en conscienciació corporal Beatriu Wyser. A la una del migdia s'aturaran les activitats, que tornaran a dos quarts de sis de la tarda al carrer de Santa Maria.

Tot està pensat per a recollir fons a favor de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) i, alhora, donar un missatge sobre la necessitat de la detecció precoç i l'actitud positiva davant la malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.