Conesa i Fortuny assisteixen al 'Palio degli Asini' d'Alba


  • Comparteix:

Imatge de la ciutat italiana d'Alba

Imatge de la ciutat italiana d'Alba

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, assistiran aquest cap de setmana al 'Palio degli Asini' de la ciutat italiana d'Alba, amb la qual Sant Cugat està agermanada. Les dues membres de l'equip de govern han estat convidades per l'alcalde d'Alba en la marc de la 85a Fira Internacional del Tartufo Bianco.

La ciutat del Piemont oferirà també una recepció oficial a l’ajuntament d’Alba als representants de les set ciutats agermanades, entre elles Sant Cugat.

El ‘Palio degli Asini’ és un espectacle de cultura popular i tradicional que inclou una gran desfilada medieval on es representen escenes de la història d’Alba, amb figurants que fan de nobles, dames, cavallers i camperols. Posteriorment, té lloc una cursa d’ases on cada un d’aquests animals representa una ciutat o poble de l’entorn. Enguany, el tradicional ‘Palio degli Asini’ dedicarà a les set ciutats agermanades que té Alba un conjunt de set ases perquè estiguin representades en aquest acte tradicional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.