Salut i cultura planten cara a la pluja a la Festa del Monestir-Sant Francesc


  • Comparteix:

Un centenar de persones han ballat a ritmes llatins

Un centenar de persones han ballat a ritmes llatins

La pràctica de diverses activitats esportives i una ruta cultural han estat el plat fort del dissabte de la Festa Major al barri del Monestir-Sant Francesc. La pluja no ha aturat ni un dels actes programats, tot i que sí que ha reduït l'afluència de públic.

Amb la promoció esportiva com a bandera, la Festa Major del barri del Monestir ha apostat aquest dissabte per l'exhibició i la pràctica de l'esport. A la plaça d'en Coll, un centenar de veïns ha sacsejat el cos a ritme de zumba i un escalfament de boxa, una de les novetats de la festa d'enguany. Les pistes de Sant Francesc han acollit un torneig de futbol sala i els més veterans han practicat petanca.

Al matí, una vintena de veïns ha aprofitat per acostar-se al patrimoni del barri a través d'una ruta cultural. Per grups, han visitat espais com l'estàtua de Sant Francesc d'Asís, el Xalet Negre i la que va ser primera font d'aigua al barri, entre d'altres. Per a molts, ha estat un autèntic descobriment. Pel camí, voluntaris o codis QR descarregables als dispositius mòbils, els explicàven la particular història de cada indret. La iniciativa es va estrenar per la Festa Major de Sant Cugat.

L'orquestra 'La Loren' ha posat la darrera nota de la jornada, amb un concert a la fresca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.