L'EMD enceta la segona fase d'adequació del parc del CAP de Valldoreix


  • Comparteix:

Zona del parc que s'adequarà en aquesta segona fase / Foto: EMD de Valldoreix

Zona del parc que s'adequarà en aquesta segona fase / Foto: EMD de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix enceta aquesta setmana la segona fase de les obres d'adequació del parc que hi ha al Centre d'Atenció Primària (CAP) del territori. Amb un pressupost de més de 63.300 euros, l'obra servirà per millorar l'accés i l'estada de la ciutadania al parc, i l'accés dels vianants a l'aparcament del CAP.

Les obres consistiran en l'ampliació de la vorera on en aquest moment està ubicada la parada de l'autobús que dóna accés a l'equipament sanitari i s'eliminarà la illeta que ara separa l'espai de parada de l'autobús del passeig d'Olabarria. També es construirà una rampa d'accés al parc i es farà la instal·lació de mobiliari urbà i enllumenat públic.

Pel que fa a l'accés a l'aparcament del CAP de Valldoreix, l'actuació també preveu la construcció d'una escala que salvarà el desnivell que existeix entre la vorera del passeig d'Olabarria i l'espai reservat per a l'aparcament de l'equipament. A més, s'actuarà sobre la marquesina per instal·lar enllumenat i es farà una previsió d'instal·lació d'una futura segona parada d'autobús.

Els treballs constitueixen la segona fase de les obres d'adequació de l'espai comprès entre l'aparcament del CAP de Valldoreix i la confluència entre el passeig de Valldoreix i el d'Olabarria. Durant la primera fase es va construir el parc infantil ubicat a tocar de l'espai on ara es duran a terme les actuacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.