El mercat d'idees, centre del festival de disseny Creatus Dominus d'avui


  • Comparteix:

Les conferències i classes magistrals són un dels pilars del festival / Foto: Creatus Dominus

Les conferències i classes magistrals són un dels pilars del festival / Foto: Creatus Dominus

El mercat d'idees és l'activitat més destacada del festival Creatus Dominus per a aquest dissabte. Els participants compartiran l'esplanada de davant de la Casa de Cultura per intercanviar experiències i fer activitats de 'networking' de les onze del matí a set de la tarda. A més, tot el dia continuarà la programació de tallers i conferències sobre el món del disseny.

Aquest dissabte tindrà un programa carregat d'activitats. Entre altres, hi haurà una conferència, titulada 'Burrocracia II' i presentada per Raul Salguero i Jaime González, que tractarà el procés de crear una empresa de la forma més ràpida, eficient i econòmica.

També en l'àmbit de l'emprenedoria, a les sis de la tarda, hi haurà una conversa amb quatre emprenedors d'Internet que compartiran la seva experiència sobre com han aconseguit triomfar amb un negoci en línia.

Una de les organitzadores del festival, Gal·la Termes, remarca que Creatus Dominus fa una proposta molt diferent a altres festivals.

Gal·la Termes

Creiem que aportem una visió més fresca, diferent a altres festivals. És un lloc on t'ho vas a passar bé, aprens i és gratuït, cosa que no és habitual. A més, veus coses diferents perquè el contingut no s'assembla a altres festivals.


La jornada acabarà amb una sèrie de microconferències anomenades 'pecha-kucha' a les vuit i el tancament del festival, a les deu del vespre. Creatus Dominus va néixer l'any passat com una proposta diferent per a professionals del disseny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.