'El Periódico', condemnat per dir que Martorell va encarregar espiar Felip Puig


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Martorell / Foto: ACN

Imatge d'arxiu de Martorell / Foto: ACN

El jutge ha resolt que la informació d''El Periódico' que apuntava que l'exregidor Xavier Martorell va encarregar a Método 3 espiar el conseller Felip Puig és 'una vulneració del dret a l'honor i la seva reputació professional'. D'aquesta manera, s'estima parcialment la demanda interposada pel santcugatenc i ha condemnat la publicació al pagament simbòlic d'un euro i a publicar la resolució de la sentència.

'El Periódico' va fer-se ressò el 3 d'octubre passat del veredicte del jutge a la pàgina dos, la mateixa pàgina en què el diari va publicar el 16 de febrer de 2013 que Martorell va encarregar a Método 3 l'elaboració d'informes sobre les activitats de Felip Puig. És una notícia que van recollir diversos mitjans, com Cugat.cat.

El dossier al qual feia referència el rotatiu tractava informació biogràfica, patrimonial i la presència als mitjans. L'informe també apuntava greus acusacions sobre corrupció, tot i que no s'aportava cap prova, només la vinculació a alguns dels seus negocis amb Jordi Pujol Ferrussola.

Segons aquella notícia, Martorell comptava amb el vistiplau del llavors conseller Germà Gordó. Un dossier datat el 2009 quan el santcugatenc estava al capdavant de la regidoria de Seguretat Ciutadana i era responsable de la seguretat del Barça.

Nova comdemna a 'El Periódico'
No és la primera vegada que el jutge resol a favor de Martorell. 'El Periódico' va publicar l'octubre de 2013 una rectificació d'una notícia sobre l'exregidor en què assegurava que 'una empresa del santcugatenc va pagar un dossier sobre el president Montilla'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.