Sant Cugat llança un missatge d'optimisme contra el càncer de mama


  • Comparteix:

L'Ajuntament s'ha tenyit de rosa

L'Ajuntament s'ha tenyit de rosa

La ciutat ha commemorat el Dia Mundial contra el Càncer de Mamà amb un missatge d'optimisme i una crida a la col·laboració amb la investigació. Un any més, una part de la façana de l'Ajuntament s'ha tenyit de rosa en senyal de solidaritat amb les afectades.

La presidenta de la secció local de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), Marta Martí, ha agraït la resposta santcugatenca a les accions que l'entitat posa en marxa i els recursos que això permet aportar a la investigació. Martí s'ha mostrat optimista i ha reivindicat que la malaltia desapareixerà 'gràcies a tots'.

marta Martí

Cada vegada hi ha més avenços científics més important i arribarà un moment en què, gràcies a tots, ens haurem oblidat d'aquesta malaltia.


En la mateixa línia, s'ha expressat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha fet una crida a la col·laboració amb la investigació. Conesa també ha posat de relleu la necessitat de no deixar de banda la prevenció.

Mercè Conesa

Com a dona, llenço un missatge d'optimisme i que siguem conscients de la prevenció. Com a alcaldessa, animo a fer aportacions, per petites que siguin, i ajudar que la investigació avanci.


Com a mostra de solidaritat i de compromís amb aquesta lluita part del consistori s'ha il·luminat de color rosa aquest dimarts al vespre i fins la mitjanit. La ciutat ha dut a terme altres activitats en aquesta causa, com la impulsada per la Fundació Rovira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.