Afectacions al trànsit aquest diumenge per la Cursa DiR Mossos d'Esquadra


  • Comparteix:

Recorregut de la cursa / Foto: Ajuntament

Recorregut de la cursa / Foto: Ajuntament

Els carrers per on passa la 7a edició de la Cursa DiR Mossos d'Esquadra Sant Cugat, que se celebra aquest diumenge entre tres quarts de vuit i les onze del matí, estaran tallats i es reobriran a mesura que hi passin els atletes. A més, també hi estarà prohibit estacionar entre les onze de la nit d'aquest dissabte i quan acabi la prova.

Amb relació al servei d'autobusos, les línies urbanes L1, L2, L3, L7, L8, L9, L10 i L11 i les interurbanes A4, B7 i B8 tindran afectacions en els horaris i itineraris que es poden consultar a les parades. Les línies L4 i L5 funcionaran amb normalitat.

Afectacions al trànsit
Els carrers per on passa la cursa i que tindran afectacions de trànsit són el de Cèsar Martinell, l'avinguda del Pla del Vinyet, la de les Corts Catalanes, el camí de Can Calders, l'avinguda de Cerdanyola, els carrers de la Torre, de la Creu, de Santiago Rusiñol, l'avinguda de Rius i Taulet, l'avinguda de Lluís Companys, els carrer del Rosselló, de Sant Antoni, del Sol, rambla de Can Mora, el carrer Viñolas, rambla de Ribatallada, el carrer de Francesc Moragas, la Rambla del Celler, el camí de Can Catxet, el carrer de Rovira i Virgili, la rambla Jardí, els carrer de Saragossa, d'Àvila, de Muntaner, de Jaume I, l'avinguda de Can Picanyol, el passeig d'Olabarria, el carrer dels Safareigs, el carrer de Villà, el passeig de Can Mora i les rambles de Rivera i Ribatallada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.