Els cursos del Servei Local de Català comencen amb un 90% d'ocupació


  • Comparteix:

El SLC està instal·lat a la Casa de Cultura

El SLC està instal·lat a la Casa de Cultura

El nou curs del Servei Local de Català (SLC) ha començat amb 380 inscrits, un 90,6% de les places ofertades per als seus 19 cursos. Dels alumnes apuntats, gairebé la meitat (46%) són de fora de l'Estat espanyol -sobretot de l'Amèrica Llatina. A banda de les classes del SLC, que s'imparteixen a la Casa de Cultura, Sant Cugat també té oferta de cursos de llengua catalana a l'Ateneu, al Casal de les Planes i a l'EMD de Valldoreix.

Una de les novetats de l'oferta del SLC d'enguany han estat els cursos de nivell Inicial i Bàsic i la introducció d'una segona classe del nivell C2, que ha permès introduir un grup a la tarda.

SLC i Teatre-Auditori
Aquest any es repeteix la col·laboració entre el SLC i el Teatre-Auditori que, a través jocs lingüístics adreçats a l'alumnat i les parelles lingüístiques, sorteja entrades per als espectacles de l'equipament.

De moment, ja s'ha sortejat la primera entrada doble per a l'espectacle 'Venus i Adonis' que es va fer diumenge passat. Els tiquets que queden són per als espectacles 'Raimon antològic', 'Abans que pugi el teló' i 'Petits monstres'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.