Presència santcugatenca a l'Smart City Expo World Congress


  • Comparteix:

Web de l'Smart City Expo World Congress

Web de l'Smart City Expo World Congress

La 5a edició de l'Smart City Expo World Congress arrenca aquest dimarts a Barcelona amb la presència de dues empreses santcugatenques i la participació de l'Ajuntament. L'empresa Meypar, fabricant dels nous parquímetres locals, presentarà les innovacions relacionades amb l'aparcament intel·ligent. Drivania mostrarà l'aplicació Shotl, que neix amb la voluntat de compartir trajectes urbans entre persones que viatgin en la mateixa direcció.

L'Smart City Expo World Congress és un punt de trobada mundial per a ciutats, responsables polítics, administració pública, experts, professionals de diferents camps i empreses interessades a abordar els reptes d'un nou escenari mundial en què el 75% de la població mundial viurà en àrees urbanes al 2050.

A més de la presència d'empreses locals, l'Ajuntament ha estat convidat a aquesta trobada per explicar la seva estratègia de ciutat intel·ligent. El consistori estarà aquest dimarts present a l'estand de la Diputació de Barcelona per exposar la seva participació als programes pilot NewTrend, Roadmaps for energy i Optimus. A més, la regidora d'Innovació Joana Barbany, participarà a dos quarts de quatre de la tarda en una taula rodona explicar la gestació del Living Lab de la Biblioteca de Volpelleres. De la seva banda, el director d'Innovació, Ignasi Bonet, impartirà dimecres una ponència sobre l'estratègia de Sant Cugat.

Coincidint amb aquest congrés, tres delegacions internacionals del Japó, el Quebec i Noruega visitaran divendres la ciutat per conèixer de primera mà els projectes que s'impulsen des del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.