Primers candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Aquests són els primers candidats als premis

Aquests són els primers candidats als premis

L'Associació de Veïns de Volpelleres, els Diables, Cristina Casale i el Banc del Temps són els primers quatre candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat, triats per la Comissió de Propostes dels guardons. El període de votacions i de propostes per a la 11a edició de les distincions arrenca aquest diumenge dins la Festa de Tardor.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat donen el tret de sortida, com és habitual, amb una parada diumenge dins la Fira d'Entitats de la Festa de Tardor. De deu del matí a dues del migdia, es podran efectuar votacions i propostes. També es podrà votar a través del web. El període està obert fins al 21 de febrer i la gala d'entrega dels guardons serà el 14 de març al Teatre-Auditori.

Els primers candidats són:

Associació de Veïns de Volpelleres, per ajudar a desenvolupar el Living Lab de la Biblioteca Miquel Batllori, el primer de tot Europa que està ubicat dins d’una biblioteca. Per ser un exemple d’implicació i de dinamització veïnal que ha fet possible aquest espai d’innovació obert a tota la ciutadania.

Diables de Sant Cugat, pels seus 25 anys omplint de foc, música i gresca la ciutat. Els plats forts de la celebració van ser la presentació de la bèstia de foc, el correfoc dels 25 anys, que va comptar amb la participació de 25 colles d’arreu de Catalunya, i una exposició fotogràfica, entre d’altres.

Cristina Casale, per la seva projecció internacional. Aquesta reconeguda pianista va donar el seu primer concert amb només vuit anys i la seva carrera com a concertista l’ha portat a tocar a diferents ciutats d’Europa i dels Estats Units. El 2014 va rebre el premi Internacional de la creativitat al piano. Casale és col·laboradora de Cugat.cat amb el programa 'La clàssica a peu de carrer', que s'emet els diumenges a les quatre de la tarda.

Banc del Temps, pel seu 10è aniversari. El banc suma 480 socis i sòcies que organitzen intercanvis grupals, conferències, exposicions i festes i celebracions.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat distingeixen persones, entitats, associacions o empreses que hagin tingut un paper destacat en la vida de Sant Cugat al llarg de l’any anterior a la convocatòria dels guardons. Els Premis estan organitzats per l’Ajuntament de Sant Cugat i reben la col·laboració de Cugat.cat i 'Tot Sant Cugat'.

La darrera edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat va reconèixer la Comissió de Gitanes, la llibreria Paideia, el Rotary Club, Mira-sol Teatre i les Lectures a la Fresca. El premi extraordinari a una trajectòria va ser pel director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC), Josep Ferré.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.