Obeses estrena a Sant Cugat 'La llegenda de la rosa i el drac' amb un públic entregat


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

El Teatre-Auditori ha acollit aquest dissabte l'estrena de la peça 'La llegenda de la rosa i el drac' de la formació Obeses davant un públic totalment entregat. La formació osonenca ha escollit l'equipament municipal per estrenar aquesta opereta que tanca el seu darrer disc, 'Monstres i Princeses', una oda a la bellesa de 23 minuts que han interpretat acompanyats de la Banda Municipal de Barcelona i un cor de 12 cantaires. L'obra s'ha interpretat com a colofó de l'espectacle 'Obeses 3D', en el qual també han sonat alguns dels temes més emblemàtics de la formació.



'La llegenda de la rosa i el drac' és una opereta simfònica que tanca el disc 'Monstres i Princeses' d'Obeses. Una peça de grans dimensions que, com explica el líder d'Obeses, Arnau Tordera, narra la llegenda de Sant Jordi amb un joc de contrastos.

Arnau Tordera

És una peça de 23 minuts, de grans dimensions i d'univers simfònic amb personatges solistes. És una petita cantata o opereta en la qual es narra la llegenda de Sant Jordi amb matisos molt contrastats.


L'obra és un cant a la bellesa i a l'amor, i ha posat el punt final a l'espectacle 'Obeses 3D'. Durant tota la vetllada la formació osonenca ha ofert una amalgama d'estils que navega entre el rock, el power metal, el pop, la música simfònica i, fins i tot, la rumba amb la companyia dels 69 músics de la Banda Municipal de Barcelona i un cor de 12 cantaires.

Arnau Tordera afirma que el grup ha escollit el Teatre-Auditori per a l'estrena de la seva opereta atès a les grans dimensions de l'equipament municipal.

Arnau Tordera

Un concert d'aquesta dimensió s'ha de presentar en escenaris de grans dimensions i aquest n'és un. A nivell de terminis, fa un mes que vaig posar l'última nota d'aquest arranjament.


Aquesta és la tercera vegada que el grup porta el format 'Obeses 3D' a un escenari català i, tot i que ha estat la darrera amb la Banda Municipal de Barcelona, afirmen que volen seguir experimentant amb sonoritats simfòniques.

El públic d'Obeses ha acudit fidel a la cita d'aquest dissabte a Sant Cugat i ha vibrat amb temes com 'Guapo!', 'Botifarra amb seques' i 'El Monstre de l'Armari'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.