Un ferit lleu en un xoc a la sortida de la B-30 a la carretera de Rubí


  • Comparteix:

Lloc de l'accident / Forto: José Lozano

Lloc de l'accident / Forto: José Lozano

Un camió i una furgoneta han xocat aquest dilluns al matí a la sortida de la B-30 a la carretera de Rubí, al terme municipal de la ciutat veïna. L'Ajuntament de Rubí ha explicat a Cugat.cat que l'accident ha tingut un ferit lleu i ha desvinculat la col·lisió a la problemàtica exposada per la campanya #UnPuntMenys, que titlla de 'punt negre' aquest enllaç a l'avinguda de l'Electricitat.

La campanya #UnPuntMenys, demana l'eliminació d'aquest 'punt negre', zona per on transiten també conductors santcugatencs. A través d'una petició a Change.org, la iniciativa es queixa als Ajuntaments de Sant Cugat i Rubí de 'la pendent de la rotonda d'aquest punt', així com de 'la falta de visibilitat en les entrades i sortides'.

El consistori rubinenc ha afirmat que la topada ha tingut lloc quan un camió que circulava per l'interior de la rotonda ha envaït el carril del costat, per on passava una furgoneta.

C's i ERC-MES han expressat la seva preocupació per aquesta situació. Un tema tractat al ple passat, en què el tinent d'alcalde de Mobilitat, Damià Calvet, va remarcar que la localització es troba a Rubí tot i que donaran el suport necessari per l'afectació que pugui tenir cap als conductors santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.