Comença la participació veïnal de la segona fase del Pla de la Floresta


  • Comparteix:

L'Ajuntament posa en marxa el procés participatiu veïnal per començar la segona fase del Pla de Millora de la Floresta. L'objectiu és incorporar l'opinió ciutadana per remodelar tres places singulars del districte: Pont del Diari, Pere Planes i del Centre. Aquest dimecres ha tingut lloc una primera sessió informativa al Centre Social i Sanitari amb una trentena d'assistents.

El regidor de Medi Ambient i comissionat de Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, ha subratllat que els arranjaments s'han de fer 'amb la participació dels veïns des de l'origen'.

Joan Puigdomènech

Volem que sigui una manera de fer de tot el pla de millora urbana. Volem fer-ho amb la participació dels veïns des de l'origen.


Els veïns han posat en valor la iniciativa de l'Ajuntament. De fet, creuen que la implicació dels florestans tindrà un impacte positiu en el resultat final.

Veïns

En aquest procés ens agradaria que hi participessin l'Ajuntament i els veïns. / Em sembla correcte perquè som els veïns qui gaudim de les millores i sabem millor què s'ha de fer.


Terminis
El punt de partida del programa serà el 7 de novembre amb una visita als tres espais, acompanyats per tècnics municipals, per conèixer la situació actual, poder informar-se i preguntar sobre el terreny. Amb la informació recopilada, el 14 de novembre tindrà lloc un taller per establir una diagnosi col·lectiva sobre els tres espais urbans. La tercera sessió serà una trobada el 24 de novembre per generar propostes que donin resposta als problemes registrats.

Al gener, la llista d'aportacions rebudes i la diagnosi se sotmetran a un treball d'encaix dels tècnics municipals dels àmbits de Territori, Mobilitat, Serveis Urbans perquè elaborin propostes globals viables tècnicament i econòmicament.

El Pla de Millora de la Floresta
La segona fase del Pla de Millora de la Floresta preveu la remodelació de places, passatges, escales i cruïlles d'aquest districte. En paral·lel, la primera fase, iniciada el febrer d'aquest any, segueix l'execució amb la previsió d’enllestir els treballs a principis del 2016. Actualment, ja s'ha urbanitzat el 40% dels 41 carrers que encara eren de terra. Aquestes obres tenen un pressupost de 2,49 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.