Miquel Herrada, nou cap de l'àrea digital de la Xarxa de Comunicació Local


  • Comparteix:

Miquel Herrada

Miquel Herrada

El periodista santcugatenc Miquel Herrada és el nou cap de l'àrea digital de la Xarxa de Comunicació Local. Herrada ha deixat la direcció de Cugat.cat, càrrec que ocupava des de l'estiu del 2011, per assumir la direcció de l'estratègia digital de l'empresa de mitjans de proximitat de la Diputació de Barcelona. El consell d'administració de Cugat.cat nomenarà en les properes setmanes la nova direcció del grup multimèdia santcugatenc.

Miquel Herrada, llicenciat en Periodisme i màster en Relacions Internacionals, té una llarga trajectòria periodística lligada als mitjans locals. Va vincular-se amb Ràdio Sant Cugat -l'antecedent de Cugat.cat- als anys 90, quan era un estudiant de batxillerat que començava a interessar-se pel món del periodisme. Posteriorment, va passar per diverses posicions als mitjans públics de Sant Cugat, fins a ser cap de Continguts i, des del 2011, director de Cugat.cat. Herrada va combinar aquesta dedicació al periodisme santcugatenc amb períodes en altres mitjans d'abast nacional, com Catalunya Ràdio i Ràdio Barcelona-SER, a més d'altres mitjans locals com el 'Diari de Sant Cugat'.

Herrada ha fet aquest balanç dels seus quatre anys a la direcció de Cugat.cat.

Miquel Herrada

En aquests anys, hem fet un pas més en el model multiplataforma i ens hem vinculat amb La Xarxa.


A partir d'ara, Herrada coordinarà la nova estratègia digital dels mitjans de la Xarxa de Comunicació Local, empresa de la Diputació de Barcelona que serveix de plataforma per als mitjans de proximitat de tot Catalunya. El periodista santcugatenc també es dedica a la docència com a professor associat del departament de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, on imparteix classes d'escriptura periodística multimèdia.

El consell d'administració de Cugat.cat nomenarà en les properes setmanes el substitut a la direcció del mitjà multimèdia santcugatenc, d'entre els candidats que s'han presentat en un procés de concurrència pública que es va tancar divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.