L'Ajuntament organitza cursos i xerrades de formació per pares i mares


  • Comparteix:

Avui té lloc una nova xerrada per anordar el tema de l'alimentació en els nens i nenes.

Avui té lloc una nova xerrada per anordar el tema de l'alimentació en els nens i nenes.

Ajudar als pares i mares en la seva tasca educativa és el principal objectiu de les activitats que organitza l'Ajuntament dins el Projecte Educatiu de Ciutat. Fins a principis de juny, les famílies que interessades podran assistir a conferències sobre l'educació en salut o xerrades vinculades a les diferents AMPAS del municipi.

Dins el Projecte Educatiu de Ciutat, una de les necessitats detectades és precisament el recolzament als pares i mares, que sovint tenen dubtes sobre diferents aspectes relacionats amb l'educació dels seus fills.

És per aquest motiu que l'Ajuntament ha decidit engegar diverses iniciatives com cursos, xerrades o activitats a les ampas, que contribueixin a facilitar aquest rol educatiu dels pares. Àngels Solé, tinent d'alcalde de Serveis Personals.

Àngels Solé

Aquest era un dels temes que preocupaven especialment i per aixpo volem contribuir a ajudar als pares i mares en el seu rol educatiu.


Solé ha volgut remarcar que aquestes iniciatives s'emmarquen dins el Projecte Educatiu de Ciutat, una iniciativa destinada a fer de Sant Cugat una ciutat educadora. Per a la tinent d'alcalde, això engloba diferents programes i actuacions on hi està implicat tothom.

Àngels Solé

Sant Cugat és una ciutat educadora i ho fa a través de diferents propostes i actuacions, de les quals aquesta n'és una.


Algunes d'aquestes propostes són un programa de conferències sobre educació per la salut, que comptarà amb dues sessions: una aquest dimecres, dia 19, sobre 'l'alimentació a la infància i l'adolescència', i una segona el dia 3 de juny, sobre 'els adolescents i l'aventura de la nit'.

També aquests dies s'està duent a terme un programa de xerrades de les diferents ampas, que finalitzarà el proper 28 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.