Caigudes d'arbres i inundacions, principals incidències del temporal a Sant Cugat


  • Comparteix:

El temporal d'aquest dilluns ha causat incidències materials lleus a Sant Cugat i cap de personal, segons Bombers de la Generalitat. A la ciutat, s'han acumulat 67 litres d'aigua per metre quadrat i les ratxes de vent han arribat als 48 km/h, segons dades recollides a l'estació metereològica del CAR.

Les acumulacions d'aigua han generat obstruccions al clavegueram als carrers d'Auladell i del Monestir, al passeig del Nard i a la terrassa d'un àtic particular. Els Bombers també han fet sortides a l'avinguda de Verge de Montserrat, on han caigut dos arbres que han obstaculitzat la via, i a la carretera C-1413a, on hi ha hagut un despreniment de terra.

La pluja ha provocat la caiguda d'un arbre a l'avinguda de Francesc Macià, el que ha trencat dos contenidors de la via. També s'han hagut de retirar una branca al carrer d'Abat Marcet i arbre al carrer de Carles Riba. De matinada, hi ha hagut inundacions a un pati privat del carrer del Monestir i a l'avinguda de la Generalitat.

Aquest dimarts les pluges poden continuar, però amb una intensitat més moderada, segons el Meteocat. Al Vallès Occidental s'han registrat 113 incidències, segons Protecció Civil.

Precaucions
Pel que fa al vent, cal extremar precaucions i assegurar o retirar objectes que es trobin a les terrasses i als balcons i que poden caure al carrer. A més, en cas que bufi amb intensitat, cal evitar refugiar-se al costat de murs que puguin ser inestables. En tot moment, cal seguir les recomanacions del Servei Català de Trànsit.

En cas de pluja intensa, Protecció Civil recomana evitar apropar-se a rius i rieres que puguin augmentar el seu cabal i passar per passos soterrats o punts inundables, especialment a la costa. Cal també netejar de brutícia i fulles seques el desguassos de patis, terrats i soterranis per evitar inundacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.