Les pluges de dilluns inunden el pas soterrat de l'estació de Renfe


  • Comparteix:

El temporal de dilluns passat ha provocat que un dia després els usuaris de l'estació de Renfe no poguessin accedir al pas soterrat a causa de l'acumulació d'aigua. L'empresa subministradora d'aigua, Sorea, i els operaris de Serveis Urbans han treballat al llarg de tot aquest dimarts per solucionar la incidència amb la previsió que aquest dimecres el túnel ja sigui transitable.

Fonts municipals han explicat a Cugat.cat que un camió cisterna ha intervingut en el drenatge a la zona. La inundació ha fet que els usuaris de Renfe voregessin la rotonda del Pirulí i creuessin la Ronda Nord per accedir a l'estació. La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha afirmat que en casos de pluges intenses es produeix acumulació d'aigua en aquesta zona.

Els Bombers han explicat a Cugat.cat que la llevantada, a més, ha provocat la caiguda d'un arbre al passeig de Francesc Macià aquest dilluns a la nit i ha inundat un tram de l'avinguda de la Generalitat. En els dos casos, hi ha intervingut una dotació de Bombers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.