La Cavalcada de Reis repetirà recorregut i tindrà la natura de fil conductor


  • Comparteix:

La Cavalcada de Reis repetirà el recorregut de l'any passat i, a proposta dels organitzadors, els Amics dels Veterans i la Regalèssia, tindrà la natura com a tema principal. Les inscripcions de carrosses que participin a la 16a edició del concurs ja estan obertes i es tancaran el 18 de desembre. Les participacions s'han de fer arribar presencialment a l'Ateneu Santcugatenc o amb un correu electrònic a amicsvetreg@gmail.com.

El concurs acabarà a l'emplaçament habitual, la plaça de Barcelona. El jurat que decidirà el millor vehicle està format per l'alcaldessa, Mercè Conesa, dos membres dels Amics dels Veterans i la Regalèssia i dos artistes locals.

Un any més, l'organització recomana als participants que donin al públic caramels aptes per a persones amb celiaquia i han recordat als participants que als carrers de Santiago Rusiñol i de Santa Maria, per l'estretor de les vies i per evitar incidències de seguretat, no està permès llençar els dolços.

El president dels Amics dels Veterans i la Regalèssia, Joan Gómez, ha explicat a Cugat.cat que confien que la cavalcada transcorri amb normalitat.

Joan Gómez

Cada any busquem un tema diferent. Aquest any es va decidir que seria la natura. Esperem que surti el màxim de fluïd i que no hi hagi inconvenients.


L'organització encara ha de tancar quants quilos de caramels es repartiran la Nit de Reis.

Recorregut
Entre altres vies, els Tres Reis d'Orient passaran per l'avinguda del Pla del Vinyet, el carrer de Francesc Moragas, l'avinguda de Rius i Taulet, el carrer Major, el carrer Plana de l'Hospital, el passeig de Francesc Macià, la plaça d'en Coll, la plaça dels Quatre Cantons, el passatge de Rosselló i la plaça de Barcelona. Allà, Ses Majestats faran un parlament i recolliran les darreres cartes dels infants.

Prèviament, s'hauran aturat per fer l'adoració dels Nen Jesús a la Creu del Terme, als jardins del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.