Antònia Sans proposa obrir el CMSC per tornar a ser un referent a Sant Cugat


  • Comparteix:

Antònia Sans, al centre, amb membres de la seva candidatura

Antònia Sans, al centre, amb membres de la seva candidatura

Antònia Sans opta a la presidència del Club Muntanyenc Sant Cugat amb una candidatura que vol obrir el club, convertir-lo de nou en un referent i fer-lo créixer en socis. La seva candidatura a la junta directiva integra 11 persones, cap d'elles vinculada a l'actual junta. L'elecció del nou president serà el 18 de novembre durant una assemblea general de l'entitat.

Sota el lema 'Fem bategar la llum del CMSC', la candidatura encapçalada per Antònia Sans ha marcat 11 objectius. Entre ells, hi ha acollir una base àmplia i transversal de ciutadans, potenciar l'activitat física de qualitat, incentivar les activitats culturals i socials, fomentar l'educació en el lleure, fer créixer el voluntariat, establir complicitats amb altres entitats i administracions, i aconseguir la sostenibilitat i viabilitat econòmica del club.

La candidata a la presidència Antònia Sans ha definit la proposta del seu equip com una candidatura d'il·lusió per tirar endavant el club amb més socis i més activitats.

Antònia Sans

És una candidatura d'il·lusió, de tirar endavant el club, d'integrar el màxim número de socis, buscar noves activiats i captar socis.


Sans ha assegurat que vol retornar al club ser un referent de la ciutat.

Antònia Sans

Nosaltres volem obrir el club el poble. Tot ciutadà que arribava a Sant Cugat coneixia el Club Muntanyenc. La nostra il·lusió és que ens conegui molta gent.


Per aconseguir-ho, la candidatura proposa una junta que integra totes les seccions. A més, defensa mesures com facilitar la integració de tots els col·lectius de la ciutat, obrir canals per escoltar la veu dels menors, atraure l'interès dels socis inactius, potenciar el relleu generacional, rendibilitzar els actius del club i millorar la comunicació.

La de Sans és una de les dues candidatures que s'han presentat a la junta del club i que els socis hauran d'elegir el 18 de novembre. L'altra candidatura que es postula a prendre el relleu a la junta de Francesc Cruces és la de Silvano Bendinelli.

Membres de la candidatura d'Antònia Sans
-Antònia Sans
-Berta Claros
-Josep Maria Bordas
-Montserrat Antràs
-Montserrat Pio
-Manel Bernadó
-Marc Dinarés
-Oriol Botey
-Isaac Martí
-Manel Soler
-Jaume Cifuentes



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.